Onze filosofie

POSTO DiVINO is ontstaan uit een passie voor wijn.

 

 

Niet gewoon wijn maar Piëmontese wijnen. Deze streek is gerenommeerd om zijn talrijke kwaliteitsvolle wijnen. Het is ook dé regio in Italië waar u de meeste kwaliteitslabels (DOC en DOCG) tegenkomt. Iedereen vindt er zijn gading terug, gaande van aperitiefwijnen tot dessertwijnen, van maaltijdwijnen tot wijnen om gewoon van te genieten.

 

Onze wijnhandel is erop gericht om u een onvergetelijke wijnervaring te bezorgen. We bieden een gamma aan van kwaliteitswijnen tegen zeer scherpe prijzen. Nadat u deze geproefd hebt, komt u terug voor meer.

 

 

Anja Braes, de zaakvoerster, gaat al een aantal jaren naar Piëmonte. Deze streek heeft veel te bieden maar het was de wijn die haar eraan bond. Ze werd verliefd op de glooiende wijngaarden en rijke wijncultuur die er aanwezig was. Dit leidde ertoe dat zij zich wou opwerpen als ambassadrice van Piëmontese wijnen met een gedegen wijnkennis. Deze wijnen die voor het grote publiek vaak nog onbekend zijn maar door haar tomeloze inzet en passie ontsloten worden. Alle wijndomeinen die in ons assortiment voorkomen, heeft zij bezocht en zijn er banden opgebouwd met de wijnbouwers die kwaliteit en authenticiteit centraal zetten. Dit leidt tot een samenwerking waarbij iedereen nastreeft om u de meest kwaliteitsvolle wijnen tegen concurrentiële prijzen te bezorgen.

 

 

 

Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw wijnkeuze, heeft zij in 2015 bij het internationaal gecertificeerde WSET, award level 2 gevolgd en is ze met onderscheiding geslaagd. Deze cursussen zijn internationaal de standaard voor wijnopleidingen.

Bij cursusaanbieder winewise heeft zij zich in 2016 via level 3 verder geperfectioneerd en na succesvolle examens (waarbij zelfs met onderscheiding voor proefvaardigheid) WSET III, Advanced bereikt heeft. Daardoor kan u zeker met een gerust hart zich aan haar toevertrouwen om uw smaak in ons assortiment terug te vinden.

POSTO DiVINO, Italy - Belgium

Copyright @ POSTO DiVINO

All rights reserved.